ZIDIS Media Card

Wij geloven dat video en beeldende content een steeds belangrijkere rol zullen spelen in elk goed communicatieplan. We ervaren al jaren dat wij niet enkel gecontacteerd worden voor een bedrijfsfilm maar dat er nood is aan veel bevattelijke en catchy videocontent.

UIt een bevraging bij onze klanten, partners en stakeholders concludeerden we in 2017 dat bedrijven en organisaties baat zouden hebben aan een productiehuis dat verder denkt dan het eerstvolgende project.

Via de Zidis Media Card formule bieden we u een budgetvriendelijk partnership op basis van uw jaardoelstellingen. Eerst stellen we samen met u een jaarplan op en brengen we al uw mogelijke videovragen in kaart. Wij maken vervolgens een voorstel op van hoe we dat kostenefficiënt kunnen uitvoeren. Dat plan gieten we in een tijdlijn en dit vormt de leidraad voor onze samenwerking. Wijzigen of verschuiven er projecten door omstandigheden? Geen probleem! Wij staan voor u klaar wanneer u ons nodig heeft.

Welke voordelen heeft u bij een Zidis Media Card?

Je wordt onze partner en we stellen het best mogelijke dedicated team voor je samen. Eén van onze producers wordt je vaste contactpersoon en hij of zij leidt elk project in goede banen. Zoals steeds reageren we snel, stellen we ons flexibel op en denken we altijd met u mee in fucntie van een efficiënte aanwending van uw budget. Daarnaast krijgt u toegang tot onze klantenzone waarin we elk project met u afwerken en waarin u dagelijks de planning, de status, de video’s en uw resterend budget kunt raadplegen.

Naast de geplande videoprojecten van A tot Z kan u ons ad hoc inschakelen voor meer dan enkel video: denk aan grafische ondersteuning, fotografie, animaties, timelapse, drone opnames, illustraties, podcasts, webinars, radiospots, powerpoint templates, last-minute opportuniteiten of aanpassingen aan bestaande content Je kan ons zien als uw videopartner die altijd standby staat en die je kan inschakelen waar en wanneer je zelf wilt.

De Zidis Media Card visueel in beeld

Kennismaking
Uitgebreide brainstorm
Presentatie jaarplan en budgetindicatie
Kennismaking producer en opstart van de Zidis Media Card
Toegang tot klantenzone
Uitvoering jaarplan met ruimte voor extra’s

Al meer dan 100 bedrijven gingen u voor en zijn tevreden gebruikers van de Zidis Media Card formule.