Zidis Media Card

Wij geloven dat video en beeldende content een steeds belangrijkere rol zullen spelen in elk goed communicatieplan. Al jaren ervaren we dat wij niet enkel meer gecontacteerd worden voor klassieke bedrijfsfilms, maar dat er nood is aan een grotere hoeveelheid videocontent.

Uit een bevraging bij onze klanten, partners en stakeholders in 2017, bleek dat bedrijven en organisaties baat zouden hebben aan een productiehuis dat verder denkt dan het eerstvolgende project.

Via de Zidis Media Card formule bieden we je een budgetvriendelijk partnership op basis van jouw jaardoelstellingen. Eerst stellen we samen met jou een jaarplan op en brengen we al jouw mogelijke videovragen in kaart. Wij maken vervolgens een voorstel op van hoe we dat kostenefficiënt kunnen uitvoeren. Dat plan gieten we in een tijdlijn die dan de leidraad vormt voor onze samenwerking. Wijzigen of verschuiven er projecten door omstandigheden? Geen probleem! Wij staan voor jou klaar wanneer je ons nodig hebt.

Welke voordelen heb je bij een Zidis Media Card?

Je wordt onze partner en we stellen het best mogelijke dedicated team voor je samen. Eén van onze producers wordt je vaste contactpersoon en hij of zij leidt elk project in goede banen. Zoals steeds reageren we snel, stellen we ons flexibel op en denken we altijd met je mee in functie van een efficiënte aanwending van jouw budget. Daarnaast krijg je toegang tot onze klantenzone waarin we elk project met je afwerken en waarin je dagelijks de planning, de status, de video’s en het resterend budget kunt raadplegen.

Naast de geplande videoprojecten van A tot Z kan je ons ad hoc inschakelen voor meer dan enkel video: denk aan grafische ondersteuning, fotografie, animaties, timelapses, drone opnames, illustraties, podcasts, webinars, radiospots, powerpoint templates, last-minute opportuniteiten of aanpassingen aan bestaande content. Wij zijn jouw videopartner die je kan inschakelen waar en wanneer je zelf wilt: we staan altijd standby!

De Zidis Media Card visueel in beeld

Kennismaking
Uitgebreide brainstorm
Presentatie jaarplan en budgetindicatie
Kennismaking producer en opstart van de Zidis Media Card
Toegang tot klantenzone
Uitvoering jaarplan met ruimte voor extra’s

Al meer dan 100 bedrijven gingen u voor en zijn tevreden gebruikers van de Zidis Media Card formule.