Aftermovie laten maken?

Een video om na afloop met je bezoekers te delen. Of ter promotie van de volgende editie. Een aftermovie is meer dan een nice-to-have.

Het maakt deel uit van je bedrijfscommunicatie. Het geeft potentiële sollicitanten, klanten en leveranciers een goede indruk over jouw bedrijf.

Waarom een aftermovie laten maken?

Met een professionele aftermovie wordt jouw evenement nog meer een gebeurtenis waar je bij moét zijn.

Deze video met sterke beelden van alle highlights van de dag monteren we in jouw huisstijl op de juiste muziek. Dat verhoogt de kans dat no shows er de volgende keer ook bij willen zijn. Samen met jou kiezen we de beste beelden die allerlei positieve emoties oproepen.

Je wilt een aftermovie die jouw evenement perfect samenvat. En dat in een stijl die bij jullie past. Wij kunnen een aftermovie maken in verschillende formats. Denk aan een korte compilatie met alleen de mooiste beelden. Of combineer de video met interviews en quotes van je bezoekers. Haal meer uit je aftermovie!

Haal optimaal rendement uit je opnamemoment. Vaak kunnen er tijdens jouw evenement extra video’s worden opgenomen. Denk aan interviews of korte outtakes uit presentaties. Een evenement vastleggen vraagt om een getraind oog. Je hebt veel baat bij een ervaren cameraman die op het juiste moment op de juiste plek staat.

Wij zorgen voor die professionele cameraman zodat je de perfecte beelden hebt voor een professionele aftermovie.

Enkele referenties