Onze studio’s

Zidis Studio’s

De Zidis Studio’s zijn flexibel ingericht en zorgen ervoor dat we je online event, video of livestream snel en efficiënt de wereld kunnen insturen. Met onze 10 state-of-the-art studio settings in Antwerpen, Lint en Zulte beschikken we over een groot aantal mogelijkheden in het type video, foto en livestreams die we aanbieden. Zidis beschikt ook over een mobiele studio. Zo kunnen we ook in jouw bedrijf professionele video content inblikken. 
Zien we jou binnenkort in onze eigen gloednieuwe studio in de Ellermanstraat in Antwerpen? Of in de multifunctionele studio’s in Lint? Contacteer ons voor een offerte!

Wat maakt onze studio’s zo uniek?

Onze Video Academy Masterclasses

Onze studio’s worden daarnaast gebruikt voor een variatie aan opleidingen. Een greep uit het aanbod zijn de Mobile Video Masterclass, Mediatraining met Michaël Van Droogenbroeck en Adobe Premiere Pro

Op een creatieve manier leer je het reilen en zeilen van video’s opnemen en monteren met je smartphone. Of je leert Premiere Pro kennen. Zo kan je ook je eigen beelden op professioneel niveau gebruiken. 

Heb je eerder interesse in hoe je het best met de pers communiceert? En hoe je op een natuurlijke manier voor de camera komt? VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck deelt zijn geheimen in zijn boeiende mediatraining.

Wil je meer weten over ons aanbod? Neem een kijkje op onze Video Academy website!