ZIDIS kan je helpen met alles rond video foto design audio

Video

Video is tegenwoordig nergens meer weg te denken. ZIDIS erkent dit en geeft bedrijven de kans om mee te gaan in het digitale tijdperk.

Bedrijfsvideo’s, droneshots, aftermovies of social media teasers: ben jij klaar om je communicatie naar het volgende niveau te tillen?

photo

Beelden zeggen meer dan woorden.

Leg je bedrijfsleven vast op de gevoelige plaat en maak indruk op je klanten, stakeholders en andere doelgroepen. Van portretten tot eventfotografie, van 360 graden tot dronebeelden.

 

design

Onderschat de kracht van een mooie lay-out, een toffe illustratie, een wervende animatievideo of een aantrekkelijke verpakking niet.

Samen gaan we op zoek, met jouw huisstijl als prioriteit, naar dé manier om jouw boodschap duidelijk en aantrekkelijk bij je doelgroep te brengen.

Audio

Beeld zonder klank? Nee, als je een sterke bedrijfscommunicatie wil, dan prikkel je alle zintuigen.

Wij zorgen ervoor dat je, met of zonder beeld, je doelgroep laat luisteren naar jouw boodschap. Met een warme voice-over of een intrigerende podcast doe jij je verhaal.

Video academy

De smartphone is niet meer weg te denken uit onze leefwereld. En je kan er fantastische dingen mee. Bij Zidis geven we regelmatig masterclasses zodat ook jij je eigen video-expert kan worden! 

Meer info over onze Video Academy? Klik hier.