Foto's laten maken?

Met een professionele foto kun je elk verhaal vertellen.

Waarvoor gebruik je foto's?

Fotografie vormt een zeer belangrijk onderdeel van je communicatie. Een mooi en professioneel beeld toont onmiddellijk wie je bent en wat je doet. Het zorgt ervoor dat jouw bedrijfscultuur extra uitstraling krijgt. Dankzij sterke fotografie zorg je ervoor dat je klanten een perfect beeld krijgen van uw product en/of dienstverlening. Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Je maakt met sterk beeldmateriaal een blijvende indruk bij je doelgroep en die zal bijgevolg sneller voor jouw service en knowhow kiezen.

Welke types foto's maken wij ?

BEDRIJFSFOTO'S​

Leg je gebouw, je collega’s of je producten vast op de gevoelige plaat.

Haarscherp en naar jouw wensen.

PACKSHOTS

Jouw producten verdienen het om in een mooi licht te staan: op je website, in/op je webshop of in je catalogus. Op locatie of in onze studio, wij maken je productfoto’s professioneler dan ooit.

portretten​

Krachtige en professionele portretten van je werknemers? Wij leveren je foto’s waar zij trots op zijn en waarmee je een goede indruk op je klanten achterlaat.

360 graden

Tegenwoordig gebeurt alles online. Je leveranciers een kijkje laten nemen in de fabriek of je klanten de producten in je showroom laten zien? Dat kan allemaal: gemakkelijk en overzichtelijk. 

events

Boost je imago en verover klanten en toekomstige medewerkers met een blik achter de schermen.

Studio

De voordelen van jouw product laten ontdekken in minder dan één minuut? Daag ons uit!

Jorg Snoeck
Jorg Snoeck
14. September, 2022.
Leren filmen is top #zidisacademy
Félicia Van Goethem
Félicia Van Goethem
31. Mei, 2022.
Steeds weer kwaliteitsvolle audiovisuele prestaties voor elk bedrijf!
Steve Van den Broeck
Steve Van den Broeck
31. Januari, 2022.
Opleiding gevolgd voor Mobile Videos te maken! Veel wijzer geworden! Dank je Yannick en team ZIDIS!
Stephan Dugardyn
Stephan Dugardyn
21. Oktober, 2019.
TOP ervaring! Prachtige videomontage op professioneel niveau! Duidelijke, snelle en open communicatie binnen de verwachte prijsklasse en leveringstermijn. Geweldig goed videoproductiehuis!
Pierre Vereecken
Pierre Vereecken
23. Mei, 2019.
Entreprise dynamique, motivée, qui accompagne de façon efficace des projets media d'entreprises. Client depuis plusieurs années, je suis heureux de pouvoir bénéficier de conseils avisés et de belles initiatives.
Bedrijfsvideo laten maken

Hoe bereid je het maken van foto’s voor?

Heb je al een stijl voor ogen? Of krijgen we carte blanche? Wat is het onderwerp? Gaat het om bedrijfsfotografie, packshots, studiofotografie of portretfoto’s?

We starten met een kick-off meeting waar we je van A-Z begeleiden in het bepalen van deze praktische punten.

Die voorbereiding zal ervoor zorgen dat er een constitentie zit in je foto’s. En zo maak je ook de oefening om een stijl te bepalen voor toekomstige opdrachten.

Eens die voorbereiding gebeurd is, maken we een draaiboek op en kunnen we de shootdatum gaan inplannen. Shooten doen we in ideale omstandigheden en volgens jullie agenda.  Achteraf zorgt de fotograaf voor een verzorgde bewerking.

Het resultaat zijn beelden die tijdloos blijven en je voor talloze doeleinden kan gebruiken.     

Bekijk enkele voorbeelden van onze fotografie projecten

Onze unieke aanpak

Heb je een concrete vraag over een specifieke video of wil je video opnemen in je communicatieplan?
Wij bereiden ons graag goed voor en komen het liefst eerst tot bij jou. Zo kunnen we ter plekke jullie bedrijfscultuur opsnuiven en de locatie(s) bekijken.

We luisteren aandachtig naar jouw plan en werken vervolgens een conceptvoorstel en budget voor je uit. Afhankelijk van jouw agenda presenteren we ze bij jou of bij ons.

Je bent van je sokken geblazen en kunt niet wachten om je video met ons te maken?
Prima! Dan vullen we samen alle parameters in zodat wij je een realistische tijdlijn kunnen voorstellen gebaseerd op jouw verwachtingen en deadlines.