Packshots

Heeft u of begint u een website of webwinkel? Is uw catalogus of brochure aan vernieuwing toe? Dan heeft u goede foto’s nodig van de producten die u verkoopt.

Het belang van goede productfoto’s spreekt voor zich. De online concurrentie is vaak maar 1 klik verder. Sterke packshots op uw webshop of in uw catalogus geven uw bedrijf meteen een professionele en betrouwbare uitstraling. En dat zal een direct effect op de verkoopcijfers hebben!

Wat is productfotografie?

Is er een verschil tussen een packshot en een productfoto? Een packshot is eigenlijk niets meer dan een productfoto, maar het is gewoon een andere term die vaak gebruikt wordt in de professionele fotografie. Onze fotograaf maakt de packshots standaard tegen een witte achtergrond of greenkey, maar bij de nabewerking houden wij uiteraard rekening met uw persoonlijke voorkeur en wensen. Bij grote aantallen producten komen we ze bij u op locatie fotograferen. Zo hoeven we alle producten niet te transporteren en kunt u ook direct de gemaakte packshots goedkeuren.

Goede productfoto’s maken is een werk voor specialisten. Onze fotograaf werkt in onze studio’s met professioneel materiaal of we bouwen een setting bij u. Ons advies en professionele begeleiding zorgen voor een optimaal resultaat.