360 graden fotografie

360 graden fotografie

Sta eens recht en kijk rond je. Hoe leuk zou het zijn als je van alles wat je ziet één foto kon maken? Dat kan!

Tegenwoordig gebeurt alles online. Je leveranciers een kijkje laten nemen in de fabriek of je klanten de producten in je showroom laten zien? Dat kan allemaal: gemakkelijk en overzichtelijk. Wij maken voor jou een beeld van 360 graden. De foto wordt dan op Google, sociale mediakanalen of je website gepost.

Laat een foto nemen van jouw werkelijkheid, doe het op 360°.

Wat is 360°-fotografie?

Een 360 graden foto is een foto waarbij je de hele omgeving in een rondje ziet. Wanneer je een foto maakt, kies je normaliter het onderwerp uit en maak je er mooie foto van. Soms wil je echter graag alle delen van een omgeving laten zien, voorzien van alle details. Een 360 graden foto is een panoramafoto die volledig rond de as genomen is: 360 graden. Je maakt meerdere foto’s en draait stapsgewijs de camera op het statief, waarbij je uiteindelijk 360 graden draait. De foto’s worden aan elkaar geplakt, waardoor er één uiteindelijke foto ontstaat, waarop de hele omgeving is te zien. En die foto kunnen we nog dynamisch voor je maken zodat de kijker zich in je omgeving lijkt te bewegen.

Waarvoor we gebruiken we 360°-fotografie?

Voor een blik uit je kantoor of bedrijf bijvoorbeeld. Of een virtuele tour in een pand dat te koop komt te staan? Of misschien wil je je potentiële bezoekers een kijkje laten nemen in je nieuwe showroom?