Packshots

Packshots

Heb je of begin je een website of webwinkel? Is je catalogus of brochure aan vernieuwing toe? Dan heb je goede foto’s nodig van de producten die je verkoopt.

Het belang van goede productfoto’s spreekt voor zich. De online concurrentie is vaak maar 1 klik verder. Sterke packshots op je webshop of in je catalogus geven jouw bedrijf meteen een professionele en betrouwbare uitstraling. En dat zal een direct effect op de verkoopcijfers hebben!

Wat is productfotografie?

Is er een verschil tussen een packshot en een productfoto? Een packshot is eigenlijk niets meer dan een productfoto, maar het is gewoon een andere term die vaak gebruikt wordt in de professionele fotografie. Onze fotograaf maakt de packshots standaard tegen een witte achtergrond of greenkey, maar bij de nabewerking houden wij uiteraard rekening met jouw persoonlijke voorkeur en wensen. Bij grote aantallen producten komen we ze bij jou op locatie fotograferen. Zo hoeven we alle producten niet te transporteren en kan je ook direct de gemaakte packshots goedkeuren.

Goede productfoto’s maken is een werk voor specialisten. Onze fotograaf werkt in onze studio’s met professioneel materiaal of we bouwen een setting bij jou. Ons advies en professionele begeleiding zorgen voor een optimaal resultaat.

Packshots Du Pont
Packshots Lindemans
Packshots Modulyss