Bent u op zoek naar een flexibele videopartner?

Het team van Zidis heeft de afgelopen maanden verschillende steden en gemeenten geholpen bij het creëren van visuele content.

De ene met het opzetten van professionele livestreams, de andere bij het maken van krachtige visuele boodschappen, en zo meer. Uit deze ervaringen en nadat we ons oor te luister hebben gelegd bij enkele communicatie verantwoordelijken hebben we geleerd dat een videopartner snelheid, flexibiliteit en transparantie moet kunnen garanderen. Laat dat nu net het DNA van Zidis zijn. Afhankelijk van uw specifieke plannen en ambities met video kunnen wij u 2 betaalbare concepten voorstellen: 

Book a Videomaker

Zidis Media Card

U hebt plannen met video maar u weet nog niet meteen wanneer?

Via deze formule boekt u een ervaren videomaker wanneer u maar wilt. Bij aanvang van de dag bezorgt u hem of haar een briefing of u gaat samen op stap voor de opnames van prachtige beelden, interviews, …

Afhankelijk van de tijdlijn, gaat onze expert daarna meteen aan de slag met de montage waarna u de video kan bijsturen en goedkeuren. Of u verwerkt de montage intern of u plant deze later in bij de videomaker.

Ideaal om snel te schakelen en straight forward communicatie te ontwikkelen.

U wenst video op te nemen als een essentieel onderdeel van uw communicatiecampagnes?

Via deze formule koppelen we u aan 1 van onze producers die voor elke vraag als uw persoonlijk aanspreekpunt fungeert.  We integreren uw plannen met video in een budgetvriendelijk jaarplan inclusief ruimte voor wijzigingen en last minutes.

Samen met onze producer voeren we uw jaarplan zo effeciënt mogelijk uit. In uw unieke klantenzone kan u al uw content, de planning, de status en het budget van uw projecten à la minute bekijken. 

Meer weten over deze formules?

Bel 03/225 25 18