Steden en gemeenten communiceren met beeld!​

Bent u op zoek naar een partner voor uw beelden?

Het team van Zidis heeft de afgelopen maanden verschillende steden en gemeenten geholpen bij het creëren van visuele content.

De ene met het opzetten van professionele livestreams, de andere bij het maken van krachtige visuele boodschappen, en zo meer. Uit deze ervaringen en nadat we ons oor te luister hebben gelegd bij enkele communicatie verantwoordelijken hebben we geleerd dat een videopartner snelheid, flexibiliteit en transparantie moet kunnen garanderen. Laat dat nu net het DNA van Zidis zijn. Afhankelijk van jouw specifieke plannen en ambities met video kunnen wij je 2 betaalbare concepten voorstellen:

Book a videomaker

Zidis Media Card

Heb je plannen met video maar je weet nog niet meteen wanneer?

Via deze formule boek je een ervaren videomaker wanneer je maar wilt. Bij aanvang van de dag bezorg je hem of haar een briefing of ga je samen op stap voor de opnames van prachtige beelden, interviews, …

Afhankelijk van de tijdlijn, gaat onze expert daarna meteen aan de slag met de montage waarna je de video kan bijsturen en goedkeuren. Of je verwerkt de montage intern, of je plant deze later in bij de videomaker.

Ideaal om snel te schakelen en straight forward te communiceren.

Wens je video op te nemen als een essentieel onderdeel van je communicatiecampagnes?

Via deze formule koppelen we je aan 1 van onze producers die voor elke vraag als jouw persoonlijk aanspreekpunt fungeert.  We integreren je plannen met video in een budgetvriendelijk jaarplan inclusief ruimte voor wijzigingen en last minutes.

Samen met onze producer voeren we dat jaarplan efficiënt uit. In onze unieke klantenzone kan je al jouw content, de planning, de status en het budget van je projecten à la minute bekijken. 

Tarieven

Jaarplan op maat

€ 5995 ex btw

€ 11250 ex btw

€ 19750 ex btw

6 video’s van +/- 1 min.

12 video’s van +/- 1 min.

24 video’s van +/- 1 min.

Meer weten over deze formules?

Neem contact op met 1 van onze video experten