Video in tijden van Corona

In deze bijzondere tijden moeten we in de wereld van video nog creatiever uit de hoek komen. Veel sectoren hebben het moeilijk, en dat beseffen we bij Zidis maar al te goed.

Toch kan video jouw communicatie verderhelpen in tijden waar marketing of bedrijfscommunicatie niet zo voor de hand liggend is.

Denk maar aan hoe bedrijven hun reclameboodschappen op televisie en sociale media aanpassen aan de omstandigheden.

We zetten even op een rijtje hoe je met je organisatie out of the box kan denken, met video:

Bedrijfsvideo

Werkt bij jullie ook iedereen van thuis uit nu? Dan zal er gegarandeerd wel iets veranderen in je bedrijfscultuur. Gewoontes veranderen, de agenda’s zien er anders uit. Misschien is dat dan ook wel iets dat jij wil communiceren naar je klanten toe? Jullie steken nog steeds een tandje bij, om de beste service te verlenen en dat mag gezien worden.

Laat je werknemers iets filmen van bij je thuis uit: waar is je werkplek? Komen de kinderen soms eens loeren? Werk je stiekem in de tuin als de zon straalt?

Er kunnen leuke anecdotes opduiken die jouw werknemers in een goed (of grappig) licht zetten. Goed voor je authenticiteit, je imago en een reminder dat jullie nog steeds paraat staan voor de klant!

Streaming

Iedereen doet het tegenwoordig, streamen. Je zendt live een bespreking, presentatie, pitch of opleiding uit, zodat je klanten of medewerkers ook van thuis uit geïnformeerd kunnen worden.

De streamingsdiensten van Zidis kunnen jou helpen een livestream op poten te zetten, en geeft je advies waar nodig.

Animatievideo

Heb je alle informatie die je nodig hebt om te communiceren naar je doelgroep, maar niet de middelen om dat uit te sturen?

Animatie is de geschikte manier om grote bundels informatie te rangschikken en duidelijk te vertalen voor je klant, investeerder of medewerkers, gewoon van thuis uit. Ons animatie- en montageteam zit nog steeds klaar om je boodschap om te zetten in een leuke animatievideo, met of zonder voice-over! En vergeet zeker het nut van stockbeelden niet.

Heb je toch al beelden kunnen opnemen vóór de Corona-crisis? Dan monteren wij ze gemakkelijk voor jou.

Net als jij maken we van een nood een deugd en proberen we samen te werken waar mogelijk. But safety first, en zorg goed voor elkaar.