Dronevideo

Dronevideo laten maken?

Met dronevideo’s kan je dat wat je wil filmen in een verrassend perspectief zetten. Hierdoor zijn dronevideo’s voor verschillende doeleinden interessant. Of het nu gaat over evenementen zoals een festival of om een indrukwekkend beeld van je terrein!

Je hoeft enkel aan te geven wat jij in beeld wilt en waarvoor het moet dienen. Dan regelen wij alles van A tot Z en zorgen wij voor een mooi resultaat!

Wij nemen binnen de 24 uur contact met jou op.

Waarvoor gebruiken we dronebeelden?

Professionele luchtbeelden gebruiken en integreren we voor verschillende doeleinden. Zo geeft het bijvoorbeeld extra cachet aan je bedrijfsfilm. Of het geeft een nieuwe dimensie aan je onthaalvideo. Het tilt je reclamespot naar een hoger niveau.

In verschillende sectoren zijn dronevideo’s al goed ingeburgerd. Denk daarbij maar aan:

Dronevideo’s geven imposante overzichtsbeelden van de site van je evenement, of kunnen gebruikt worden om grote bouwwerken in perspectief te brengen.

Voor de creatievelingen onder ons zijn dronebeelden ook uitermate geschikt om vernieuwende, interessante camerahoeken te creëren.

Als we voor jou een drone de lucht insturen, zorgen we zowel voor videobeelden als foto’s.

Hoe gaan we te werk?

Dronebeelden hebben een absolute meerwaarde! 

Onze dronepiloot heeft al jaren ervaring met droneopnames en we stellen ons pro-actief op om te filmen bij de ideale weersomstandigheden.

We bekijken eerst de locatie, zorgen voor de nodige vergunningen en plannen dan op een stralende dag de shoot in, alleen of in combinatie met een standaard videoshoot.

Monteren we dan de beelden op een bestaande video, samen met andere videobeelden, of gewoon op zichzelf met wat epische muziek? Aan jou de keuze! We bekijken telkens op voorhand – en in post-productie – wat jouw noden en de noden van je bedrijf zijn.

Twijfel niet langer en geef je video’s wat extra karakter en ga de lucht in! Kies voor drone.

Wij nemen binnen de 24 uur contact met jou op.

Enkele referenties