Livestream maken?

Een livestream helpt je om je verhaal ook online verder te vertellen. 

Bereik je doelgroep door je (online) event gewoon live uit te zenden, zelfs als ze er niet fysiek kunnen bij zijn. Ook een webinar of instructievideo livestreamen zorgt voor interactie tussen je bedrijf en de kijker. 

De wereld is een dorp, dus online aanwezigheid zorgt dat je ook internationaal een groot bereik hebt. Livestreaming ondersteunt je hierin.

Wij nemen binnen de 24 uur contact met jou op.

Waarvoor gebruik je een live stream?

Een livestream brengt je de mogelijkheid een groot aantal mensen te bereiken. Dankzij de Q&A optie kunnen kijkers ook tegelijk vragen stellen, en betrek je je doelgroep rechtstreeks bij je boodschap. 

Waarom je niet gewoon een vooraf opgenomen video kunt posten? Dat kan, en het werkt, maar het live karakter van een livestream zorgt voor bakken authenticiteit. En dat is voor vele organisaties priceless.

Hoe pak je het maken van een online uitzending het beste aan?

Livestreams vergen heel wat voorbereiding. Met de hulp van onze livestream experts kun je heel wat creatieve invulling op voorhand al bepalen. 

Zo gaan onze grafische specialisten met veel plezier aan de slag met begin- en eindpancartes, een aftelklok en andere visuals die tijdens de livestream worden getoond. Alles wordt aangeleverd in de gewenste huisstijl, zodat ook de communicatie in je live event consistent blijft. 

Samen gaan we op zoek naar de beste locatie, zoals één van onze ZIDIS studio’s in Antwerpen of in Lint. Daar voorzien we telkens extra belichting, uitmuntende audio en een professionele opstelling met behulp van verschillende camera’s. Onze crew zorgt voor een vlot verloop van de stream, en voorziet de bediening van alle technische aspecten, inclusief overgangen en visuals. 

Dus: waar wacht je nog op?!

Wij nemen binnen de 24 uur contact met jou op.