Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm laten maken?

Met een bedrijfsfilm kun je het verhaal achter je bedrijf professioneel vertellen.
Hiermee kan je je doelgroep echt overtuigen en je medewerkers trots maken op het bedrijf waarvoor ze werken.

Wij nemen binnen de 24 uur contact met jou op.

Waarvoor gebruik je een bedrijfsfilm?

“You never have a second chance to make a first impression.”

Je investeert in marketing om je doelgroep te bereiken met als doel ze naar je website en social media kanalen te leiden. Daar wil je natuurlijk meteen een goede indruk maken. Met een dynamische en professionele bedrijfsfilm toon je op een efficiënte manier de antwoorden op wie, wat, hoe, …

Neem je bezoeker mee in jullie verhaal!

Daarnaast zet je je bedrijfsfilm natuurlijk ook in op beurzen. En je speelt de video uiteraard ook af op je digital signage of in je toonzaal. Je salesteam gebruikt het als ijsbreker in en tijdens kennismakingsgesprekken en presentaties. Kortom, een bedrijfsfilm is multi-inzetbaar.

Hoe pak je het maken van een bedrijfsfilm het beste aan?

Bij het maken van een bedrijfsfilm komt heel wat kijken. Dit moet uiteraard goed aangepakt worden, zodat je een onderscheidende video krijgt die professioneel in elkaar zit.

Wij maken hedendaagse bedrijfsfilms aan de hand van storytelling. Authentiek en persoonlijk zodat jullie verhaal en jullie DNA optimaal in beeld wordt gebracht.

Tijdens een intakegesprek vragen wij jullie uit tot de kleur van jullie sokken. Daarna blenden we jullie identiteit en de bedrijfscultuur in een conceptvoorstel. Eens dat afgeklopt is, schrijven we een script uit en stellen we een draaiboek op.

Shooten doen we in ideale omstandigheden en volgens jullie agenda. Hierna gaan onze creatieve editors aan de slag. Je krijgt een betaalbare bedrijfsfilm die doeltreffend en duurzaam je marketing zal ondersteunen.

Wij maken een creatieve en unieke bedrijfsfilm die jaren mee kan.

Welke video’s kun je nog ontwikkelen tijdens de productie van een bedrijfsfilm?

Je hebt natuurlijk nog andere zaken te communiceren.

Video’s om je doelgroep te triggeren? De werking van je nieuwe webshop uitleggen? Een krachtige rekruteringsvideo of een innemende klantentestimonial? We integreren dit graag in een kostenefficiënt plan.

Wij nemen binnen de 24 uur contact met jou op.

Enkele referenties