Aftermovie

Aftermovie laten maken?

Een video om na afloop met je bezoekers te delen? Of eerder ter promotie van de volgende editie. Een aftermovie is meer dan een nice-to-have.

Het maakt deel uit van je bedrijfscommunicatie. Potentiële sollicitanten, klanten en leveranciers krijgen een goede indruk over jouw bedrijf en geeft de afwezigen misschien zelfs een beetje FOMO (Fear Of Missing Out).

Je volgende evenement wordt er aantrekkelijker door, en het afgelopen evenement wordt zeker niet snel vergeten!

Wij nemen binnen de 24 uur contact met jou op.

Waarom een aftermovie laten maken?

Met een professionele aftermovie wordt jouw evenement nog meer een gebeurtenis waar je bij moét zijn.

We maken een video dat sterke beelden bevat van alle highlights die dag. Daarna monteren we de beelden dan in jouw huisstijl op de juiste muziek, naar jouw wensen. Zo verhogen we de kans dat no shows er de volgende keer ook bij willen zijn. Samen met jou kiezen we de beste beelden die allerlei positieve emoties oproepen.

Wat voor aftermovie wil jij?

Je wilt een aftermovie die jouw evenement perfect samenvat. En dat in een stijl die bij jullie past. Wij kunnen een aftermovie maken in verschillende formats. Denk aan een korte compilatie met alleen de mooiste beelden. Of combineer de video met interviews en quotes van je bezoekers. Haal meer uit je aftermovie!

Om optimlaal rendement te halen uit je opnamemoment, kunnen er tijdens jouw evenement extra video’s worden opgenomen. Denk maar aan interviews of korte outtakes uit presentaties.

Hoe begin je daar aan?

Een evenement vastleggen vraagt om een getraind oog. Je hebt veel baat bij een ervaren cameraman die op het juiste moment op de juiste plek staat.

Wij zorgen voor die professionele cameraman zodat je de perfecte beelden hebt voor een professionele aftermovie.

Op voorhand wordt alles tot in de puntjes gepland, zodat jij je kunt bekommeren om de aanwezigen… of om je hapje en drankje, natuurlijk

Wij nemen binnen de 24 uur contact met jou op.

Enkele referenties