Reclamespot

Reclamespot laten maken?

Een reclamespot laten maken waarmee je jouw doelgroep activeert om je doelen te behalen?

Ons team heeft al jaren ervaring met video content marketing en het maken van professionele en doelgerichte reclamespots voor bedrijven, marketingcommunicatiebureau’s en crowdfundingprojecten. Een reclamespot maken voor een tijdelijke actie, een productlancering of branding is uiterst effectief.

We werken samen met u een idee uit voor een doeltreffende promotiefilm.

Deze video kunnen we naar wens versterken met nog meer video assets zoals socials, teasers en video-advertenties. Dat kan in de vorm van allerlei soorten video’s zoals promotiefilms, productvideo’s, interviews, mini docs, testimonials of recruitment video’s.

Wij nemen binnen de 24 uur contact met jou op.

Reclamespot laten maken als marketingcommunicatiebureau?

Is het idee voor de video of campagne al helemaal uitgewerkt? Voor ons geen probleem.

Wij richten ons dan volledig op de videoproductie en de creatieve uitvoering. We hebben al heel wat communicatiebureau’s ondersteund met het filmen en monteren van campagnevideo’s voor hun klanten.

Samen bekijken we welke technieken en beelden jouw concept het beste naar voor kan brengen.

Waarom je reclamespot laten maken bij Zidis?

Reclamespots zijn al lang niet meer de klassieke commerciële TV- of radiospots die we gewoon zijn. Wil je de creatieve tour op, of mag het allemaal wat informatiever? Werk je graag met traditionele beelden, of mogen we er eens wat dronebeelden tussen gooien? Alles is mogelijk.

Hoe gaan we te werk?

Zidis maakt voor jou een script op, gepaard met een eventueel storyboard zodat je tot in de puntjes zicht hebt op het finale resultaat. 

Samen bekijken we de kernboodschap, een creatief concept, een tone of voice, een interessant gebruik van de huisstijl, de call to action en in welk soort video we het allemaal gaan gieten.

 

Wat moet je video bereiken? Laat je één van je collega’s spreken, of ben je zelf niet cameraschuw? Misschien toch liever een voice-over door één van onze enthousiaste stemacteurs? Op elk potje past een dekseltje, en wij zoeken het graag uit voor jouw bedrijf.

 

Zet je product of dienst in de verf met video, want – we zeggen het wel vaker – video werkt!

Wij nemen binnen de 24 uur contact met jou op.

Enkele referenties