Explainer Video

Explainer video laten maken?

You’ve got some explaining to do? Vertel het met een explainer video!

In no time leg je de methode, het stappenplan of de werking uit van jouw product of dienst. Door de productie van een explainer video gaan wij samen met jou op zoek naar de meest duidelijke en efficiëntste manier om jouw specifieke doelgroep iets bij te brengen.

Wij nemen binnen de 24 uur contact met jou op.

Waarvoor gebruik je een explainer video?

Als je je werknemers met een nieuwe machine wilt leren werken bijvoorbeeld. Of als je je klanten wilt laten zien hoe jouw innovatieve tool in elkaar zit,  zodat ze sneller overtuigd zijn om het kopen.

Met een goede explainer video maak je elk complex verhaal bevattelijk. Dankzij de voordelen van de audiovisuele communicatie blijft jouw boodschap je doelgroep het meeste bij. In je explainer video kan je gebruik maken van animaties, instructies op camera door een expert en inspirerende voice-overs.

Hoe pak je het maken van een explainer video het beste aan?

Eerst vertel jij ons wie je bent en wat je wilt uitleggen. Daarna informeer je ons zo uitgebreid mogelijk over je doelgroep. Hierna bepalen we samen welke tone of voice het beste past bij jouw bedrijf en jouw explainer video. Eens we dat allemaal weten is het voor ons glashelder wat jij wilt bereiken met jouw film. Zodus, dan zijn we klaar voor actie! We stellen je een concept en een budget voor. Als dat voorstel jou bevalt, schrijven we je verhaal uit in de vorm van een script en/of storyboard. Na je goedkeuring hierop vertaalt onze productie dat in een explainer video waarmee jij je publiek bereikt. En zij zullen je dankbaar zijn dat je hen op deze manier informeert. Mission accomplished!

Bekijk hiernaast al eens enkele explainer video’s die wij voor andere bedrijven mochten realiseren.

Wij nemen binnen de 24 uur contact met jou op.

Enkele referenties