Testimonial Video

Testimonial video laten maken?

Een testimonial video laten maken doe je om jouw betrouwbaarheid naar klanten te verhogen. Je laat bestaande klanten vertellen op camera wat jij allemaal te bieden hebt en op die manier leveren zij je “social proof” certificate.

Wij nemen binnen de 24 uur contact met jou op.

Wat is de impact van een testimonial video?

Een testimonial video laten maken doe je omdat je mensen wilt raken. Dit lukt in de eerste plaats omdat er echte klanten aan het woord komen. Het gaat over ervaringen die zij met jou en jouw bedrijf hebben. Daardoor is de impact veel groter en zorg je voor meer authenticiteit.

Welke klanten zijn geschikt voor een testimonial video?

Een testimonial video laten maken helpt je om nieuwe klanten aan te trekken of om leads te overtuigen. De video moet dus niet gericht zijn op de klanten die je al hebt, maar op potentiële klanten die je nog niet helemaal hebt overtuigd. Samen kijken we met jou naar welke klanten je het beste aan het woord kan laten komen. Dit moeten mensen zijn die goed passen bij jullie klantenprofiel. Eventueel kan er in overleg een profiel worden opgesteld. Vervolgens kan je daar zelf een klant voor zoeken en contacteren.

Waar moet een klantentestimonial over gaan?

Ook de onderwerpen die besproken worden zijn van belang. Een testimonial video laten maken doe je om nieuwe klanten over de streep te trekken. Geef dus antwoord op alle mogelijke vragen die zij hebben. Laat de klant praten over de werkwijze en het verloop ervan. Laat de klant ook vertellen over de manier waarop je contact met hen onderhoudt. Laat ervaringen voorbijkomen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de video eindigt met een aanbeveling.

TIP: Het is ook slim om testimonial video’s op te nemen tijdens een evenement waar je klanten rondlopen. Combineer deze filmpjes dan gelijk met het opnemen van een aftermovie.

Hoe pak je het maken van een testimonial video het beste aan?

Een testimonial video laten maken gaat het best als er volgens een duidelijk plan gewerkt wordt. Dat betekent dus dat je eerst alles op papier zet. Denk daarbij verder dan alleen de spreker en de locatie. Wat willen nieuwe klanten van je weten? Wat kunnen hun twijfels zijn? Hoe kan je hier antwoord op geven? Aan de hand van dit plan wordt een krachtige testimonial video gemaakt. Dan krijg je een eerlijke testimonial video met waardevolle en positieve reviews die vertrouwen genereert.  Zo weet de potentiële klant precies weet waar hij aan toe is en zo krijg jij veel meer aanvragen binnen.

Wij nemen binnen de 24 uur contact met jou op.

Enkele referenties