Veiligheidsfilm laten maken?

Je wilt je bezoekers informeren over de veiligheidsvoorschriften van je bedrijf en hun wegwijs maken in de toegangsprocedures? Een veiligheidsfilm is super efficiënt!

Op een professionele en dynamische manier leg je de do’s en de don’ts uit in jouw bedrijf of specifieke vestiging. Nadat je bezoekers de film bekeken hebben, kan je hen een random quiz laten invullen om te verifiëren of ze de boodschap duidelijk begrepen hebben. Daarvoor ben jij bij Zidis aan het juiste adres.

Bij de productie van een safety video gaan wij samen met jou op zoek naar de meest duidelijke en efficiëntste manier om je bezoekers geïnformeerd en veilig toegang te verschaffen tot jouw bedrijf.

Wij nemen binnen de 24 uur contact met jou op.

Waarvoor gebruik je een veiligheidsfilm?

Afhankelijk van je activiteiten kan het wenselijk zijn om je medewerkers, klanten, leveranciers en contractoren te informeren over algemene en specifieke veiligheidsvoorschriften. Met een video breng je dat visueel in beeld en zet je deze boodschappen kracht bij. Een gewaarschuwd man telt voor twee.

Je kan je (nieuwe) medewerkers via een specifieke introfilm ten allen tijde wijzen op het belang van veiligheid op de werkvloer. En je occasionele bezoekers informeer je best net voordat ze je wilt ontvangen, aan het onthaal en/of via een digitale oplossing. Tot slot kan je voor uitvoerders van werken op je bedrijf een doorgedreven procedurevideo maken gevolgd door een kort examen.

Hoe pak je het maken van een veiligheidsfilm het beste aan?

Wellicht staan jullie veiligheidsprocedures al uitgeschreven. Dat is voor ons de perfecte leidraad. Samen met jou nemen we door hoe we die in een dynamische bevattelijke video vertalen die matcht met jullie bedrijfscommunicatie. Eens dat duidelijk bespreken we nog de taalkeuzes en opvolging mogelijkheden waarna we je een budgetvoorstel en tijdlijn presenteren.

Als dat voorstel jou bevalt, schrijven we je voorschriften in veiligheid uit in de vorm van een script en/of storyboard.

Na je goedkeuring hierop vertaalt onze productie dat in een veiligheidsfilm waar je je specifiek publiek mee kunt informeren en instrueren. En zij zullen je dankbaar zijn dat je hen op deze manier informeert..

Omwille van vertrouwelijkheid kunnen we je geen voorbeelden tonen. Tijdens een afspraak kunnen we je uiteraard wel enkele fragmenten tonen. Hieronder alvast een compilatie die we mogen verspreiden.

Wij nemen binnen de 24 uur contact met jou op.